Over Popping Sport in Emmen

Popping Sport helpt leden sinds 2012 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Popping Sport in Emmen is jouw persoonlijke coach.

Waarom Popping Sport?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Popping Sport altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Community-gevoel

Bij Popping Sport in Emmen maken we deel uit van een hechte community van enthousiaste sporters. Samen werken we aan een gezonde levensstijl en moedigen we elkaar aan om het beste uit onszelf te halen. Doe mee en ervaar de kracht van onze sportieve familie.

Toegewijde Expertise

Bij Popping Sport in Emmen krijg je toegang tot gekwalificeerde trainers die je begeleiden bij elke stap van je fitnessreis. Onze experts staan klaar om je te ondersteunen en adviseren, zodat je je fitnessdoelen kunt bereiken.

Gevarieerde Groepslessen

Naast individuele begeleiding bieden we ook een breed scala aan boeiende groepslessen. Of je nu van high-intensity training houdt of liever ontspant met yoga, bij ons vind je altijd een les die bij je past.

Ons aanbod

Fitness

Ontdek de ultieme fitnesservaring bij Popping Sport in Emmen. Onze moderne fitnessruimte biedt een stimulerende omgeving waar je jouw persoonlijke fitnessdoelen kunt bereiken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon in vorm wilt blijven, bij ons ben je op de juiste plek.

Personal Training

Bij Popping Sport bieden we persoonlijke begeleiding op maat om je fitnessdoelen te overtreffen. Onze deskundige personal trainers werken nauw met je samen, ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Bereik sneller resultaten en haal het maximale uit je fitnessreis met onze personal training.

Groepslessen

Doe mee met onze energieke groepslessen en ontdek een leuke manier om fit te blijven. Ons gevarieerde aanbod omvat alles, van high-intensity workouts tot ontspannende yogalessen. Sluit je aan bij gelijkgestemde sporters en laat je inspireren door de kracht van groepstraining.

Small Group Training

Wil je de voordelen van persoonlijke aandacht combineren met de dynamiek van een groep? Onze Small Group Training biedt de perfecte balans. Train in kleine, gepersonaliseerde groepen onder begeleiding van een professionele trainer. Krijg de aandacht die je verdient terwijl je je met anderen motiveert.

Fysiotherapie

Bij Popping Sport begrijpen we dat blessures en lichamelijke ongemakken deel kunnen uitmaken van het fitnessproces. Daarom bieden we fysiotherapie om je te helpen herstellen en pijnvrij te blijven bewegen. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om je te ondersteunen bij het verlichten van pijn en het bevorderen van een snel herstel, zodat je weer volop van je fitnessactiviteiten kunt genieten.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Popping Sport in Emmen: Jouw partner voor Fitness, Personal Training en Groepslessen

Het is al meer dan 10 jaar bekend dat Popping Sport mensen uit Emmen helpt op het gebied van Afvallen, sterker worden en fitter worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!