Gratis Proefweek aanvragen

Start met een Gratis Proefweek Fitness!

Hoe lang denk jij erover na om (weer) te starten met fitness? Popping Sport Emmen helpt je die eerste stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zo ervaar jij zelf dat Popping Sport de beste sportschool van Emmen is.

1100 tevreden sporters uit Emmen gingen je voor!

Robin: “Ik was op zoek naar een sportschool en kwam bij Popping Sport terecht. Dankzij de persoonlijke begeleiding van Popping Sport voel ik me nu beter dan ooit. En fitnessen in een sportschool in zo’n gezellige omgeving blijft je motiveren.”

Freek
"Dankzij Popping Sport voel ik me weer heel goed. Dankzij de motiverende trainers en de ...
Lees meer
Freek
"Dankzij Popping Sport voel ik me weer heel goed. Dankzij de motiverende trainers en de verschillende fitnessprogramma's wordt het zeker niet saai!"
Freek
Freek
Marjolein
"Al jaren ben ik van plan om een paar kilo af te vallen. Dat had ...
Lees meer
Marjolein
"Al jaren ben ik van plan om een paar kilo af te vallen. Dat had ik tot nu toe niet gedaan. Het veelzijdige en gevarieerde lessenaanbod van Popping Sport is echt leuk en ik ben al vier kilo verloren!"
Marjolein
Marjolein
Fleur
"Het speciale kenmerk van Popping Sport is de familiesfeer. Hier kent men elkaar en nemen ...
Lees meer
Fleur
"Het speciale kenmerk van Popping Sport is de familiesfeer. Hier kent men elkaar en nemen de coaches veel tijd voor je. Daardoor ben je veel gemotiveerder en niet alleen een lidnummer."
Fleur
Fleur