Het aanbod van Popping Sport

Ontdek het veelzijdige Fitness, Personal training, groepslessen aanbod van Popping Sport in Emmen.

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness

Ontdek de ultieme fitnesservaring bij Popping Sport in Emmen. Onze moderne fitnessruimte biedt een stimulerende omgeving waar je jouw persoonlijke fitnessdoelen kunt bereiken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon in vorm wilt blijven, bij ons ben je op de juiste plek.

Personal training

Bij Popping Sport bieden we persoonlijke begeleiding op maat om je fitnessdoelen te overtreffen. Onze deskundige personal trainers werken nauw met je samen, ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Bereik sneller resultaten en haal het maximale uit je fitnessreis met onze personal training.

Groepslessen

Doe mee met onze energieke groepslessen en ontdek een leuke manier om fit te blijven. Ons gevarieerde aanbod omvat alles, van high-intensity workouts tot ontspannende yogalessen. Sluit je aan bij gelijkgestemde sporters en laat je inspireren door de kracht van groepstraining.

Small group training

Wil je de voordelen van persoonlijke aandacht combineren met de dynamiek van een groep? Onze Small Group Training biedt de perfecte balans. Train in kleine, gepersonaliseerde groepen onder begeleiding van een professionele trainer. Krijg de aandacht die je verdient terwijl je je met anderen motiveert.

Fysiotherapie

Bij Popping Sport begrijpen we dat blessures en lichamelijke ongemakken deel kunnen uitmaken van het fitnessproces. Daarom bieden we fysiotherapie om je te helpen herstellen en pijnvrij te blijven bewegen. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om je te ondersteunen bij het verlichten van pijn en het bevorderen van een snel herstel, zodat je weer volop van je fitnessactiviteiten kunt genieten.

ABC Zwemmen

De drie diploma’s A, B en C zijn naast de basisvaardigheden gericht op het overleven in het water. Pas wanneer jouw kind het complete zwem ABC heeft behaald is jouw kind zwemveilig! Wij bieden het enige, echte zwem ABC.

Baby- peuterzwemmen

Ontdek de wonderlijke wereld van water samen met je kleintje tijdens onze baby- en peuterzwemlessen bij Popping Sport! Onze deskundige instructeurs begeleiden zorgvuldig de allerkleinsten, vanaf 6 maanden tot 3 jaar, in een veilige en speelse omgeving.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Fitness tot Fysiotherapie bij Popping Sport

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Emmen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Personal training en fysiotherapie. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.