Lidmaatschapstest

Ben jij op zoek naar een sportschool in Emmen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Popping Sport dé sportschool voor jou.
Uitproberen

Lidmaatschap op maat

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Popping Sport. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 7 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar weet je precies hoe Popping Sport jou kan helpen.

Freek
"Dankzij Popping Sport voel ik me weer heel goed. Dankzij de motiverende trainers en de ...
Lees meer
Freek
"Dankzij Popping Sport voel ik me weer heel goed. Dankzij de motiverende trainers en de verschillende fitnessprogramma's wordt het zeker niet saai!"
Freek
Freek
Marjolein
"Al jaren ben ik van plan om een paar kilo af te vallen. Dat had ...
Lees meer
Marjolein
"Al jaren ben ik van plan om een paar kilo af te vallen. Dat had ik tot nu toe niet gedaan. Het veelzijdige en gevarieerde lessenaanbod van Popping Sport is echt leuk en ik ben al vier kilo verloren!"
Marjolein
Marjolein
Fleur
"Het speciale kenmerk van Popping Sport is de familiesfeer. Hier kent men elkaar en nemen ...
Lees meer
Fleur
"Het speciale kenmerk van Popping Sport is de familiesfeer. Hier kent men elkaar en nemen de coaches veel tijd voor je. Daardoor ben je veel gemotiveerder en niet alleen een lidnummer."
Fleur
Fleur